Contacte


 
Site-ul Bellcraft.ro este un proiect pornit de la experienta castigata in cativa ani de santier (proiect personal) si in urma informatiilor schimbate cu consultantii tehnici, sales sau responsabili de marketing ai firmelor cu care am fost in contact. Fiind vorba de un santier care s-a intins pe o perioada mai lunga, am avut timp pentru documentare, inainte de fiecare etapa a constructiei. Cele mai utile recomandari pe care le-am primit sunt fi prezentate sub forma unor articole.
 
Proiectul are si o componenta de comunicare online pentru in domeniul constructiilor (instalatii, materiale de constructii si izolatii, etc). Pentru a mentine relevanta informatiilor publicate in articole, am apelat si la experienta consultatilor tehnici ai produselor mentionate.
 
Articolele publicate in acest site au caracter informativ, nu presupun un angajament contractual si nici costuri de publicare. O parte din articole pot face parte din testarea unor instrumente online (ex: Google Analytics, SEO, comunicare la nivelul retelelor sociale) si nu sunt servicii furnizate prin intermediul acestui site.
 
Pentru a propune un articol cu recomandari, instructiuni sau alte informatii din categoria bunelor practici in constructii, puteti folosi adresa contact@bellcraft.ro
 
Va multumesc,
 
Bogdan Dimitriu
In principiu am reusit sa gasesc proiectanti, executanti si furnizori ok. Probabil ar fi putut sa existe optiuni si mai bune. Cu o parte am ramas in relatii de prietenie. Pe o parte din ei as putea sa ii recomand cu caldura: biroul de arhitectura, dirigintele de santier, constructorul, firma de instalatii electrice, firma de hidroizolatii, auditorul energetic, montatorul tamplariei PVC.
 
Am primit informatii foarte utile si de la furnizori si consultanti tehnici cu care nu am reusit inca sa colaborez (ex: Knauf Insulation, Rockwool, Vaillant, Ferroli, Valrom, Rehau, Veka).
 
Va pot oferi cateva persoane de contact:
 • Arhitect: Bogdan Mircea
 • Specialist in constructii civile: ing Mihai Popescu
 • Diriginte de santier: ing. Oana Patrascu
 • Specialist in hidroizolatii: ing. Marian Dobre
 • Instalatii termice si sanitare: dl. Aurelian Cojocea
 • Instalatii electrice: ing. Stefan Carciu
 • Auditor energetic: ing. Cristina Mihailescu
 • Tamplarie, balustrade, scari: ing. Codrut Pop
   
  In paginile site-ului veti mai gasi trimiteri catre furnizori, si formulare de contact pentru oferte punctuale.
   
 •